Kolejna wizyta u Roberta i jak zwykle naprawa wykonana na najwyższym poziomie, sprawnie, w dobrej cenie i w miłej atmosferze. Polecam wszystkim warsztat u Roberta.
Polecam Warsztat Roberta z Mińska Maz.
Zwiń
X
-
ja również chciałbym się podpisać pod zadowolonymi :lol:
W ostatnią sobotę umówiłem się z Robertem na pozakupowe sprawdzenie auta, zrobiliśmy przegląd, wymiana oleju, filtrów, świece, tarcze, klocki, plus wymiana kółek, wg ASO trzeba było jeszcze zrobić drążki kierownicze, co Robertowi wydało się podejrzane przy tym przebiegu, i słusznie, po sprawdzeniu okazało się że mają się całkiem dobrze i jeszcze sporo wytrzymają. Nie miałem swoich materiałów, Robert wszytsko wcześniej zakupił w rozsądnych cenach za co jestem wdzięczny
z usługi jestem bardzo zadowolony, wiem co i jak było robione, czego bym nie mógł obejrzeć w ASO a jakoś ni bardzo im ufam, także kolejne przeglądy/naprawy też będę robił u Roberta
trzeba jeszcze dodać że usługa wykonana w rozsądnych cenach
Komentarz
-
-
Kolejny raz polecam warsztat Roberta. Robert wymieniał u mnie przegub, trochę gumek i rolkę napinacza. Robota wykonana w bardzo dobrej cenie, pełen profesjonalizm. Dodatkowo Robert załatwił mi pewne gadżety z ASO za bardzo dobre pieniądze.Kiedyś były Octavie. Obecnie Toyota Auris TS FL 1.6 Valvematic i Toyota Yaris III 1.0 VVTi.
Komentarz
-
-
Wczoraj nadszedl czas na zmiane kolek - nowe felgi i opony zalozone przez Roberta. Jak zwykle - polecamOII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
Serwis: http://www.k-mot.pl/
Komentarz
-
-
Tez niedlugo wybiore sie na serwis klimy a wczoraj odebralem furke po wymianie rozrzadu, oleju i filtrow. Jak zwykle profi robota i dobra cena.OII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
Komentarz
-
-
Zachęcony pozytywnymi opiniami odwiedziłem ostatnio warsztat Roberta. Chciałem zrobić serwis klimy i zdiagnozować drobny wyciek który zauważyłem podczas wymiany oleju (drobne rzeczy robię w aucie samodzielnie). Klima została przeserwisowana, wyciek (a właściwie zapocenie) okazał się niegroźny.
Potwierdzam wszystko co było do tej pory napisane. Dla mnie osobiście poza wysoką jakością usług najważniejszy jest dobry kontakt. Robert chętnie odpowiada na wszystkie pytania, a dodatkowo z własnej inicjatywy :shock: dokonał przeglądu zawieszenia.
Szczerze polecam i zachęcam do wizyty z autkiem
Komentarz
-
-
Dziś po raz pierwszy pojechałem do Roberta. Pełny serwis klimy. Sprawnie, rzetelnie, fachowo, pełny kontakt i miła atmosfera. Dojazd mam 40 km (w obie 80 km), w czasie dojazdu zdarzył się wypadek, droga z Warszawy na Mińsk Maz. była zamknięta dwie godziny, ale się uparłem, wystałem w korkach i teraz wiem, że warto było. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, drogę mam przetartą i z pewnością będę korzystał z usług Roberta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez uodalPotwierdzam wszystkie pozytywne opinie
Zamieszczone przez uodaldrogę mam przetartą i z pewnością będę korzystał z usług RobertaOII 1.9tdi 139,5KM 313Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndrzejekTo musisz jeszcze obczaic objazdy :wink:
Na Czecha, wylotówce na Terespol, dzwony bywają nierzadko, ten niestety zakończył się tragicznie.
Po skręcie w 50 przed samym Mińskiem jeszcze się zamotałem na węźle z budowaną tam obwodnicą Mińska (A2). Koparą stanęli w poprzek i pomachali bym jechał sobie precz, a była to droga prosto do Roberta. Wyładowywali jakieś materiały i trwało to pewnie krótko, ale pojechałem objazdem przez Brzóze. Z powrotem droga była już przejezdna.
W sumie, żaden problem, jak się chce to się dojedzie. A chcieć warto.
Komentarz
-
-
Moja OI Kombi znalazła się u Roberta gdyż nikt nie mógł zdiagnozować co się z nią dzieje.Była podłączana przez speców pod komputer i nic.Robert na sam dźwięk pracy silnika (pracował jak stary zdezelowany ciągnik) powiedział co to jest na 99% - ocena była trafna.
Wina leżała w zaworze regulacji kąta wtrysku (bardzo głośna praca silnika,turbawka nie działała)
Do tego doszło parę innych rzeczy typu, kontrolka ABS (problemy z instalacją),McPhersony,hamulce tył,klimatyzacja i coś tam jeszcze.
Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanych usług i podejścia do klienta.
W pełni Polecam usługi p. Roberta"Nuda to taki stan, w którym Twój umysł domaga się wyzwań, jako że bezproduktywność to dla niego najgorsza męczarnia"
Komentarz
-
-
ahmed799, 510-136-096 http://www.k-mot.pl/With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Dołączę do przedmówców polecających Roberta. Trafiłem do Jego warsztatu z moją skodziną na wymianę klocków i tarcz hamulcowych, można powiedzieć, w trybie awaryjnym. Planowałem wymianę w najbliższym czasie, ale w ubiegły piątkowy wieczór, hamulce same się upomniały o wymianę, wydając z siebie "kolejowe" dźwięki. Rano w sobotę telefon do Roberta, aby umówić wizytę i już w poniedziałek było po wszystkim. Szybko, sprawnie i najważniejsze PROFESJONALNIE.Piotr
Kto pierwszy ten lepszy, ale...to druga myszka bierze serek.
Komentarz
-
Komentarz